Book hos oss: PL + 48 797 808 730 eller PL +48 511 973 000, eller ring vår norske representant Bjørn: NO 41 22 20 22 kontakt@tannklinikkkrakow.no

IMPLANTATKLINIKK POLEN KRAKOW

Plac Matejki 2, Krakow City Center

Spesialistklinikk i implantatbehandling med over 20 års erfaring, vi formidler den nordmenn tannimplantatbehandling i Krakow.

Klinikken ligger i Matejki Street 2, Krakow Old Town, og det er drevet kjevekirurgisk spesialistpraksis her siden 1997. Klinikken eies og drives av Arkadiusz Makowiecki , spesialister i tannkirurgi. Med bred erfaring og moderne utstyr kan du være trygg på at vi kan hjelpe deg mot en bedre og sunnere tannhelse.

Tannbehandling uten smerte

The WAND er et datakontrollert lokalbedøvelse system som muliggjør å utføre anestesi hvor en liten mengde konvensjonelt lokalanestetika blir administrert i det svampaktige beinet mellom tennene.

Før implantatet du kan trenge noen ekstra prosedyrer :

  • oppbygging av kjevebenet med Bio Oss (benpulver),
  • eller bentransplantasjon
  • eller sinuslift.

Med vår CTCB bilde kan vi måle den eksakte ben kvaliteten og benmengden før en implantasjon. Dette gjør at vår tannkirurg i forveien kan planlegge hvordan implantatet og tennene skal se ut. Dersom det er utilstrekkelig benvolum, gjør vi en oppbygging av kjevebenet med Bio Oss (benpulver), eller bentransplantasjon eller sinuslift. Dette er av og til nødvendig for at man skal oppnå tilstrekkelig høyde på kjevekammen til å sette inn tann-implantater med ønsket lengde for å erstatte jeksler i dette området.