Book hos oss: PL + 48 797 808 730 eller PL +48 511 973 000, eller ring vår norske representant Bjørn: NO 41 22 20 22 kontakt@tannklinikkkrakow.no

PROTETIKKPRAKSIS POLEN KRAKOWmastercard

RIMELIG TANNBEHANDLING i POLEN

 

 

Vi innser at kosmetisk tannbehandling i Norge er vanligvis svært dyrt og mange pasienter rett og slett ikke har råd til å ha implantater, porselen skallfasetter eller keramiske kroner i Norge tannlegepraksis . Men med bare en 2 timers flytur, kan du få høy kvalitet på tannlegetjenester i Polen fra en kvalifisert tannlege med internasjonal erfaring for en brøkdel av prisen du må betale i Norge.

PORSELENSKRONER eller PORSELENSBROER POLEN: Erstatt en eller flere ødelagte eller stygge tenner. Porselenskrone er en kunstig erstattning for å reparere en ødelagt tann eller kosmetisk grunn. Porselenskrone er en kunstig erstattning for å reparere en ødelagt tann eller kosmetisk grunn. En porselenskrone brukes ved:

  • Hvis en stor del av en tann/tannkjerne mangler, er porselenskrone ofte løsningen.
  • Hvis du mangler én eller flere tenner, kan den/de i mange tilfeller erstattes av en porselensbro.
  • Hvis en tann er stygg, kan man sette på porselenskrone på tannen for at den skal se pen ut igjen.
  • Hvis du har åpenrom mellom tenner, kan man sette på flere porselenskroner for å tette mellomrommet.

Slik fungerer det i Krakow Tannlegesenter Polen? Tannlegen sliper ned det som er nødvendig av din tann. Så blir det tatt et avtrykk, som sendes til tanntekniker. Du får en midlertidig krone på tannen din. Etter 5 dagen kan den ferdige porseleskronen limes fast på din tann. Det er mulig å gjøre denne behandlingen på flere tenner samtidig hvis du behøver å ta flere porselenskroner om gangen. Det er flere typer porselenskroner.

De mest vanlige typene er:

Metall-Keramikk: det står for metall-keramikk. Det betyr at kjernen består av metall, med porselen utenpå. Dette er den mest vanlige typen porselenskrone.

Zirkonium: kjernen består av zirkonium, med porselen utenpå. Denne typen krone er metall-fri, og er det foretrukne valget på fortenner, i stede for Metall-Keramikk.

E.max: beste valget for de som er ute etter estetisk behandling